Emag

eMAG - Furnizorul solutiilor complete!

luni, 28 septembrie 2009

Cel mai de pret ...

Cele mai de pret lucruri sunt iubirea, familia si prietenia. Tind sa cred ca iubirea este mai importanta deoarece simt iubirea cu foarte mare intensitate in acest moment. Pe de alta parte ... poti avea mai multi prieteni care te pot sprijini atunci cand te simti descurajat, cand ai nevoie de o parere. Iubita / iubitul iti pot oferi doza de incredere si iubirea de care ai nevoie in momentele grele. Familia la randul ei te face sa te simti protejat. As vrea sa spun mai multe despre toate aceste valori, dar nu am inspiratie. Sper ca o sa revin cu mai multe cuvinte despre aceste valori atat de importante pentru orice persoana.


As vrea sa scriu si sursa imaginii, dar nu o mai stiu, imaginea fiind salvata in urma unei cautari cu ajutorul renumitului motor de cautare Google.

2 comentarii:

Anca Unica spunea...

Familia e cea care te ocroteste, prietenii iti sunt alaturi intotdeauna la bine si la greu, iubirea iti e zi de zi aproape. E tot ceea ce ai nevoie ( pe langa sanatate ). E sursa puterii pentru a razbate in aceasta viata. Fericiti cei care au parte de toate astea.

Cristina spunea...

iubirea este cea mai importanta!! asta cred si eu pentru ca atunci cand spui "iubesc" spui tot.
iubirea ta, iubirea care o simt pentru tine ma face sa vad partea buna a lucrurilor, ma face sa fiu echilibrata dar mai mult sa face sa ma topesc dupa clipele petrecute impreuna!!!
te iubesc asa cum nu am crezut ca voi putea iubi vreo data!!!

Linkuri sponsorizate

lensa.ro

fashiondays.ro

pint.ro%20