marți, 9 iulie 2013

Vrei? - un film de Alexandru Tuturescu      Poti obtine totul ? Si daca-l obtii ... esti sigur ca il vrei ? Parcurgem timpul, se scurge clepsidra, nestiind ca in viata asta importante sunt clipele. Dar ce faci atunci cand timpul si momentele sunt in antiteza ? Cand universul tau e gata sa se prabuseasca, zdrobindu-ti sperantele, facand timpul sa dispara ... Traiesti in vid ? Sau treci de limita norilor aspirand la alt univers ?
     Imi e dor, imi e dor de toate momentele petrecute in viata mea incat as putea trai in trecut la nesfarsit fara sa-mi doresc altceva. Dar sunt un visator, iar dorinta de a compensa toate clipele care s-au sfarsit ma face sa visez la un alt viitor ... un viitor, cu, sau fara tine ... Au trecut atatia ani si inca te mai iubesc. Stiu, pare imposibil, atatea certuri, atata ura adunata in 2 minute si cuvinte spuse la nervi pe care le regret si acum, dar tu .... tu esti frumoasa, superba, m-ai iertat ... poate ai facut-o din mila, sau poate inca mai simti ceea ce simt si eu pentru tine; poate te-ai maturizat dupa atatea discutii in care iti spuneam ca est imatura. Imi e dor sa pierdem noptile impreuna, sa lasam timiditatea sa ne copleseasca; imi e dor sa te simt langa mine, imi e dr sa te simt cum ma strangi in brate ... imi e dor sa fiu cu tine in pat si singura dorinta a mea sa fie aceea de a ma uita in ochii tai pana la rasaritul soarelui.
     Ti-as spune si tie ca imi e dor .... dar oare mai are sens ? As fi vrut macar sa mai vorbim, am ajuns sa fiu cel care isi doreste sa fim macar prieteni ... Dar nu se mai poate, tu esti fericita acum ... iar eu, eu inca tanjesc dupa dragostea ta. Pentru un timp am crezut ca te uitasem, ca te pierdusem in abisul constiintei, dar te-am regasit, pentru ca tu esti imprimata pe sufletul meu cu o cerneala care nu se sterge. Imaginea ta inca ma cauta in momentele in care sunt singur, dar pe tine nu stiu daca te vreau inapoi. Esti fericita acum, iar eu te-am facut de atatea ori sa fii trista ... Esti fericita cu el, tceea ce imi doresc este sa fii fericita in continuare, nu vreau sa regreti nimic din ceea ce faci acu, nu vreau sa ma cauti ... dar daca o s-o faci, o sa ma gasesti cu siguranta.
     Dupa cum am mai spus, timpul nu conteaza, clipele conteaza, iar dorinta de a reconstrui clipele pierdute face ca timpul care trece sa se opreasca. Da, il vreau, daca totul inseamna sa fii tu.

      Ma regasesc in unele din aceste pasaje; parca rezoneaza cumva cu ceea ce simt. Oricum, frumos film, frumoase cuvinte.

0 comentarii:

Linkuri sponsorizate 
^ Scroll to Top