luni, 22 noiembrie 2010

Balul bobocilor Moulin Rouge!Balul Bobocilor - Moulin Rouge!
Luni, 22 noiembrie 2010
la Club Skye
Liga Studenţilor Electronişti din Iaşi (L.S. ETC) şi Asociaţia Sudenţilor Informaticieni Ieşeni(ASII) organizează pe data de 22 noiembrie 2010, în Clubul Skye, “Balul Bobocilor” al studenţilor de la Facultatea de Electronică Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei şi Facultatea de Informatică Iaşi


Această acţiune se desfăşoară în fiecare an, bucurându-se de reuşită în rândul studenţilor. În data de 22 noiembrie 2010, în Club Skye, începând cu ora
20:00, va avea loc “Balul Bobocilor”, tema aleasa fiind “Moulin Rouge”. Din program amintim concursul pentru Miss şi Mister Boboc, o şansă în plus pentru concurenţi de a fi promovaţi în lumea modeling-ului şi de a-şi demonstra calităţile, prezentări de modă, ţinute realizate din materiale convenţionale, implicarea publicului în spectacol prin oferirea de premii surpriză, concert de muzică susţinut de Lucian Bărbulescu si Alexuuu&Tdk .


Pe langa tombola care va avea loc, unde poti castiga una din cele doua imprimante, vei primi cadouri pe baza biletului de intrare.


La eveniment sunt asteptati un numar de 1000 de studenti de la Facultatea de Electronica Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei si Facultatea de Informatica cat si studenti de la alte facultati care vor sa petreaca alaturi de noi .


Coordonatorii proiectului sunt Amalia Spataru, Marian Petrariu si Ioana Roman, studenti la facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, membrii activi in LS ETC si Ioana Ardeleanu studenta la Facultatea de Informatica, membru activ in ASII.


Contact:
Marian Petrariu
tel: 0748706466
e-mail: marian.petrariu@yahoo.com
Ioana Ardeleanu
tel:0748 229 396
e-mail: a.ioana27@yahoo.com

0 comentarii:

Linkuri sponsorizate 
^ Scroll to Top