joi, 21 septembrie 2017

18 adevăruri brutale despre viață pe care nimeni nu vrea să le admită

18 adevăruri brutale despre viață pe care nimeni nu vrea să le admită


 1. Vei muri și nu vei avea nici o idee când anume se va întâmpla.  Acceptă faptul că vei muri și începe să iți organizezi viața într-un mod mai plin de sens, astfel încât să faci o diferență.
 2. Toți cei pe care îi cunoști vor muri și nu vei ști când anume. Adevărul te poate întrista dar îți permite de asemenea să te împaci cu ceea ce s-a întâmplat în trecut si să restabilești relații benefice.
 3. Bogăția ta materială nu te va face o persoană mai bună sau mai fericită. Banii doar amplifică ceea ce era deja prezent.
 4. Obsesia ta în ceea ce privește găsirea fericirii este ceea ce te împiedică în atingerea ei. Fericirea este întotdeauna prezentă în viața ta. Este doar o chestiune de conectare la ea și ceea ce reprezintă o provocare este faptul de a permite acesteia să curgă prin tine.
 5. Donarea banilor are însemnătate mai mică decât donarea timpului. Acordarea timpului este o modalitate de a-ți schimba percepția și de a crea o amintire pentru tine și pentru ceilalți care va dura pentru totdeauna.
 6. Nu îi poți face pe toți fericiți și dacă încerci, te vei pierde pe tine însuți. Încetează să încerci să îi mulțumești pe ceilalți și începe să îți respecți valorile, principiile și anatomia.
 7. Nu poți fi perfect și dacă te raportezi la standarde nerealiste îțcreezi suferință. Mulți perfecționiști au critici interioare neîncetate care sunt pline de atât de multă furie și de ură de sine încât îi distrug pe dinăuntru.
 8. Acțiunile tale vorbesc mai tare decât cuvintele, așa că trebuie să devii responsabil. Fii responsabil și ia acțiuni care cresc pozitivitatea și dragostea.
 9. Realizările și succesele tale nu vor conta pe patul de moarte. Când va sosi timpul, te vei gândi la relațiile pe care le-ai făcut în loc de acea majorare de salariu.
 10. Talentul tău nu înseamnă nimic fără un efort și o practică consecventă. Unii dintre cei mai talentați oameni din lume nu se mută niciodată de la subsolul părinților; ia măsuri astăzi.
 11. Acum este singurul moment care contează, deci nu mai pierde timpul trăind în trecut. Nu poți controla trecutul și nu poți anticipa viitorul. Încercarea de a face acest lucru elimină doar controlul tău în prezent.
 12. Nimănui nu-i pasă cât de grea este viața ta. Tu ești autorul poveștii vieții tale. Nu mai căuta oameni care să îți ofere simpatie și începe să creezi povestea vieții pe care dorești să o citești.
 13. Cuvintele tale sunt mai importante decât gândurile tale, așa că începe să inspiri oamenii. Cuvintele au puterea de a asupri, răni și rușina, dar ele au și puterea de a elibera și de a inspira. Începe să le folosești mai înțelept.
 14. Investiția în tine nu este egoistă. Este cel mai important lucru pe care îl poți face. Trebuie să-ți pui masca de gaz pentru a salva persoana care stă alături de tine.
 15. Nu ce se întâmplă, ci cum reacțonezi este ceea ce conteazăAntreneaza-te să răspunzi într-un mod care duce la rezultate mai bune.
 16. Plăcerea este temporară și trecătoare, deci nu mai urmări artificiile și începe să construiești o constelație. Nu te mulțumi cu un stimulent al ego-ului chiar acum când poți avea parte de o împlinire mai profundă.
 17. Ambiția ta nu înseamnă nimic fără acțiune. E timpul să te pui pe treabă. Dacă vrei să schimbi lumea, atunci du-te acolo și fă-o!
 18. Timpul este cea mai valoroasă resursă. Prioritizează modul în care o consumi.

0 comentarii:

Linkuri sponsorizate 
^ Scroll to Top