Emag

eMAG - Furnizorul solutiilor complete!

sâmbătă, 19 octombrie 2013

SEMNELE care prevestesc CUTREMURUL cu 24 de ore înainte

Generalul Emil Străinu a dezvăluit, pentru "Ring", rezultatul celor 30 de ani de cercetare a seismelor. Acesta susţine că a descoperit şase indicatori care prevestesc un cutremur cu 24 de ore înainte de a se produce.
Potrivit lui Emil Străinu, cei şase indicatori descoperiţi pot fi folosiţi pentru a prevesti un cutremur natural, aceştia fiind însă ineficienţi în cazul seismelor produse de exploatările de gaze de şist sau de petrol. Mai mult, aceştia pot fi observaţi de orice persoană, chiar cu ochiul liber. Primul dintre cei şase indicatori descoperiţi de general este apariţia pe cer a unor nori de tip panglică, paraleli. "Aceştia reprezintă materializarea schimbului energetic între pământ şi atmosferă, care precede descărcarea de energie seismică", a explicat Străinu pentru "Ring".

Un alt semn foarte important constă în modificarea nivelului apei din fântâni, care, înainte de producerea unui seism, scade sau creşte foarte mult. Totodată, apa îşi schimbă culoarea, dar şi gustul, iar cei care se uită în fântână au senzaţia că apa ar fierbe.

Cel de-al treilea indiciu descoperit de general în cei 30 de ani de cercetări îl reprezintă schimbările comportamentale ale animalelor de companie. "Câinii şi pisicile devin foarte nervoşi şi vor să iasă din casă. De asemenea, peştii şi broaştele-ţestoase din acvarii simt vibraţiile pământului şi devin foarte agitate", a mai adăugat Emil Străinu. Mai mult, în zona ce urmează a fi lovită de cutremur se constată creşterea paraziţilor electrici la recepţiile de telefonie mobilă, televiziune şi radio.

Sursa: www.realitatea.net – 18.10.2013

Un comentariu:

Anonim spunea...

Good day! This is my first visit to your blog!
We are a collection of volunteers and starting a new initiative
in a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work
on. You have done a extraordinary job!

Feel free to surf to my homepage :: pirate kings cheats facebook (http://about.me/piratekingshack)

Linkuri sponsorizate

lensa.ro

fashiondays.ro

pint.ro%20